Voorstellen

Mijn naam is Jannie Harmsen Bosschaart. Ik ben getrouwd en moeder van een dochter (2005) en een zoon (2009) en ik woon in Cothen, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Vanaf 1998 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf 2001 in het speciaal basisonderwijs als leerkracht, remedial teacher, dyslexie begeleider. Mijn uitdaging is om kinderen te laten groeien en ze te ondersteunen zodat ze lekker in hun vel zitten, het fijn vinden op school en zo optimaal mogelijk presteren.

Vanuit deze wens ben ik de opleiding tot kindercoach als aanvulling gaan volgen. Tijdens deze opleiding merkte ik dat het coachen mij natuurlijk af gaat en ik hier graag meer mee wilde gaan doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een volgende stap heb gezet en mijn praktijk Natuurlijk bij Jannie ben gestart.

Ik vind het heerlijk om buiten in de natuur te zijn. Om te ontspannen, te genieten van wat ik zie, hoor, ruik, ervaar maar ook om antwoorden te krijgen op vragen waar ik mee worstel. De spiegelingen van de natuur helpen om deze antwoorden te vinden. Deze ervaring zet ik ook in tijdens mijn coaching van kinderen en/of volwassenen.

Mijn motto is om vanuit rust en vertrouwen een stap te zetten op weg naar je verlangen.

Kernwoorden die bij mij passen zijn: rust, vertrouwen, begripvol, observerend, doortastend, behulpzaam, verbindend.

Ik heb mezelf ontwikkeld door deze opleidingen te volgen en ervaring op te doen
– Ik leer leren van Tea Adema
– Magie van kindercoaching
– Kom op coach (gericht op pesten)
– Heppie!? kinderen & emoties
– Theekransjes
– Talentgedreven werken
– Platvorm mindset (groeimindset)
– Jij Natuurlijk (pedagogisch natuurcoach)
– Smaragd (natuurcoach)

Heb je ook een vraag waar je maar niet uitkomt en wil je ervaren wat (natuur) coaching kan betekenen voor jezelf of voor je kind?
Neem dan contact op info@natuurlijkbijjannie.nl of bel 0620934515